diumenge, 3 de juny del 2012

ENTREVISTA A JORDI ADELL SEGURA

"Estamos ante una nueva manera de trabajar como docentes: en red"

Aquest títol encapçala l'entrevista que professors i lectors de la revista educactiva Educación 3.0. la revista para el aula del siglo XXI, han fet a Jordi Adell Segura. Totes les preguntes les han fet a través de la web, el Facebook i el Twitter.

Jordi Adell Segura és professor de didàctica i organització escolar a la Universitat Jaume I de Castelló i director del Centre d'Educació i Noves Tecnologies (CENT), que treballa per millorar la qualitat de l'educació mitjançant l'ús de les noves tecnologies.

En aquesta interessant entrevista, Adell ens explica la seva visió sobre els canvis que ha de patir l'educació i la tasca docent per tal de que les TIC realment puguin beneficiar el procés d'ensenyament-aprenentatge.

Podeu llegir l'entrevista sencera a continuació, de la pàgina 30 a la 33.



Vale, V. (2011). Jordi Adell, Universidad Jaume I. Educación 3.0: la revista para el alula del siglo XXI. Vol. 3, 30-33. Recuperat 3 de juny 2012 a http://issuu.com/tecnomedia2010/docs/educaci_n_3.0_verano_versi_n_reducida

2 comentaris:

  1. Molt bon article. Estic totalment d'acord amb el que diu en Jordi Adell. Durant la videoconferència que ens va fer l'any passat ja ens va transmetre molts d'aquests pensaments. Penso que aquest article l'hauríen de llegir molts docents i altres col·lectius. Està molt clar que les TIC ens donen les eines o els suports per a la innovació docent i que el fet d'utilitzar les TIC d'acord amb la metodologia tradicional no millora res. Només cal veure les cares i la predisposició dels nostres alumnes quan s'utilitzen les TIC d'una manera o d'altra.

    ResponElimina
  2. Crec que, tal i com diu en Carles, aquest article hauria de ser llegit per tots els docents actius i estudiants de magisteri.

    ResponElimina