dijous, 31 de maig del 2012

CÀMERA MÒBIL: 45 MANERES DE FER-LA SERVIR A L'AULA.

En el bloc del CEDEC hi trobem una presentació que ens dóna idees sobre com emprar les càmeres dels mòbils a l’aula. A més ho exemplifiquen amb experiències educatives. En aquesta presentació s’explica com emprar aquest dispositiu, així com l’ordinador o altres, en el dia a dia de la feina dels alumnes. Aquí us la adjunto perquè la visualitzeu.



Fernández A.M (2012). 45 ideas para usar las cámaras de  vídeo de los móviles en el  aula.  CEDEC. recuperat 31 maig 2012, des d http://cedec.ite.educacion.es/index.php/es/kubyx/2012/02/13/56-45-ideas-para-usar-las-camaras-de-video-de-los-moviles-en-el-aula

2 comentaris:

  1. La veritat és que una eina que abans era contemplada com a una causa de distracció i, per tant, mal vista i fins i tot prohibida a l'aula, cada vegada es va integrant més com a eina amb un gran potencial educatiu. Com a docents hem d'ampliar fronteres i veure com podem treure el màxim profit de tots aquells aparells i aplicacions que van arribant a les mans dels alumnes i a les nostres pròpies.

    ResponElimina
  2. Està molt bé que aparells i noves aplicacions tecnològiques puguin entrar amb total normalitat a les aules per tal que puguin aportar quelcom positiu a l'aprenentage dels nostres alumnes.

    ResponElimina