dimarts, 22 de maig del 2012

EDUWIKI

L’Eduwiki és una wiki per a l’alumnat dels 6 als 16 anys. Es tracta d’un espai col·laboratiu, on participen moltes persones des de diferents centres educatius d’arreu de Catalunya, en català i seguint uns principis normatius.
Els més petits poden començar per la Primerawiki, mentre que els joves tenen l’espai Wikijove.
La mascota de l’Eduwiki és la gata Wiki, i ella guia als alumnes a l’hora de com fer noves entrades, editar textos ja existents,...

En definitiva, l'Eduwiki és una eina que permet integrar les TAC (Tecnologies per l'Aprenentatge i el Coneixement) en el currículum i compartir les activitats de cada centre per tal d'aprendre mútuament.

M'ha semblat molt interessant ja que l'objectiu principal és crear coneixement compartit tan pels alumnes de primària, com pels de secundària.



Us deixo una pauta per si voleu saber-ne més coses.

2 comentaris:

  1. Ho trobo genial. Amb aquest programari podem fer desenvolupar infinitat de treballs als nostres alumnes, tant de temes predefinits com temes que a ells els hi agradin, que poden ser d'utilitat o d'interès d'altres alumnes o col·lectius.

    ResponElimina
  2. Em sembla perfecte! que els alumnes tinguin a la xarxa aportacions teves i les comparteixin amb altres alumnes! Una gran iniciativa.

    ResponElimina